Mondneuskapje blijft verplicht in Huisartsenpraktijk Kolthoff – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Mondneuskapje blijft verplicht in Huisartsenpraktijk Kolthoff

Sinds afgelopen weken hebben we te maken met een snelle toename van het aantal positieve besmettingen met COVID-19. De toename is veelal aanwezig in de jongere leeftijdscategorieën. Om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt, herintroduceert Huisartsenpraktijk Kolthoff  daarom uit voorzorg het gebruik van een mondneusmasker.

Het mondneusmasker zetten we opnieuw in, omdat in het onderlinge contact niet altijd de 1,5 meter gegarandeerd kan worden. Het gebruik van het mondneusmasker geldt zowel voor de patiënten, cliënten als onze eigen medewerkers.

We blijven benadrukken dat het belangrijk is om alle voorzorgsmaatregelen ter harte te nemen: was je handen, houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten en laat je testen – ook als je gevaccineerd bent.

Naast het dragen van een mondneusmasker vragen wij u met het volgende rekening te houden tijdens uw bezoek aan één van onze locaties:

  • Kom niet naar een locatie als u corona-gerelateerde klachten heeft
  • Kom maximaal 5 minuten voor uw afspraak naar binnen
  • Kom alleen naar uw afspraak. Laat een eventuele begeleider buiten wachten, als dat kan
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Volg de aangegeven looproutes
  • En volg de instructies van de medewerkers op
Publicatiedatum: 20-09-2021