Klachtenregeling – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Klachtenregeling

Niet tevreden? Praat er eerst met ons over

In onze praktijk vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Als u niet tevreden bent of als u vindt dat iets beter kan, laat het ons dan weten. Als u het bij ons meldt, dan proberen wij samen uw probleem of klacht op te lossen.

U kunt dat op de volgende manier doen:

U kunt ons klachtenformulier invullen , welke u kunt vinden onder het kopje ‘ Formulieren – Klachtenformulier’ . De huisarts krijgt bericht van uw klacht, en binnen 3-5 werkdagen wordt er met u contact opgenomen. 

Komt u er met ons niet uit : klacht indienen bij skge

De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u en uw huisarts of waarnemend huisarts. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vul dan het klachtenformulier in op https://www.skge.nl/klacht-indienen

Stuurt i u liever uw klacht per post? Dan is het belangrijk dat u een duidelijke omschrijving geeft wanneer en waar de gebeurtenis plaatsvond, over wie u een klacht heeft en waarom u niet tevreden bent. Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. U kunt uw klacht sturen naar:

Skge, Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Geschillencommissie

Als u er ook met hulp van de klachtenfunctionaris echt niet uitkomt, kunt u een afspraak over uw klacht vragen bij geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter ( een (voormalig) rechter), uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris              ( jurist). De uitspraak van de geschilleninstantie is bindend.

Meer informatie kunt u vinden op  https://wp.uwartsonline.nl/wp-content/uploads/2021/08/SKGE-Brochure-2020_compressed.pdf

Als u nog vragen heeft aan skge, kunt u bellen naar 088- 0229100.