Co -assistent Zahra Alhammaqi ( 11 april -12 mei 2023) – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co -assistent Zahra Alhammaqi ( 11 april -12 mei 2023)

“Hallo!

Dit is Zahra Alhammaqi, een M2 co-assistent. Ik loop deze maand een coschap bij de huisartsenpraktijk Kolthoff. De theoretische jaren van mijn studie geneeskunde heb ik in de Rijksuniversiteit Groningen (rug) afgerond en sinds 2 jaar loop ik verschillende coschappen om verdere kennis en praktijkervaring op te doen.

Oorspronkelijk ben ik Arabisch en ik kom uit Saoedi-Arabië. Een paar jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om naar Nederland te komen om geneeskunde te studeren. Daarnaast had ik toen andere doelen. Ik kwam naar het buitenland om persoonlijk te groeien, zelfstandiger te worden en om andere cultuur, religie, taal, mensen, ideeën en natuurlijk als geneeskundestudent een ander gezondheidssysteem te ontdekken.

Ik ben heel erg benieuwd naar een bijzondere ervaring binnen deze praktijk!”

Zahra – M2 coassistent

Publicatiedatum: 12-05-2023