Co-assistent Sebastian Sippach ( 26 september-28 oktober) – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co-assistent Sebastian Sippach ( 26 september-28 oktober)

Hallo!

Mijn naam is Sebastian Sippach, ik ben 25 jaar oud en geneeskunde student aan de Rijksuniversiteit Groningen. 5 jaar geleden heb ik besloten om vanuit het mooie Zuid-Duitsland naar Groningen te verhuizen voor mijn studie. Momenteel zit ik in mijn 5e jaar van de in totaal 6 jaar durende studie geneeskunde.

Eind september ga ik mijn coschap Huisartsengeneeskunde doen in Huisartsenpraktijk Kolthoff. Voor mijn opleiding heb ik al verschillende coschappen gedaan zoals interne geneeskunde, chirurgie en gynaecologie.

Ik ben nu al enthousiast over de vier weken die voor mij liggen en wie weet, misschien tot ziens!

 

 

Publicatiedatum: 13-09-2022