Co-assistent Niels Veen ( 4-30 september) – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co-assistent Niels Veen ( 4-30 september)

Hallo! Mijn naam is Niels Veen en ik ben coassistent, wat betekent dat ik in opleiding ben tot arts. Ik doe momenteel het 5e jaar van de studie geneeskunde. Afgelopen periode heb ik verschillende stages gelopen binnen het Medisch Centrum Leeuwarden en nu ben ik aangekomen bij mijn laatste stage van het jaar; de huisartsgeneeskunde

Van 4 september tot en met 30 september ben ik dagelijks aanwezig in huisartsenpraktijk Kolthoff. Ik ben erg enthousiast over de huisartsgeneeskunde en kijk er naar uit om kennis en ervaring op te doen binnen deze huisartsenpraktijk.

Wellicht tot ziens!

Publicatiedatum: 10-08-2023