Co-assistent Marjan Nijmeijer ( 8 jan t/m 2 feb) – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co-assistent Marjan Nijmeijer ( 8 jan t/m 2 feb)

Hallo! Mijn naam is Marjan Nijmeijer en ik ben coassistent, wat betekent dat ik in opleiding ben tot arts. Momenteel zit ik in mijn 5de jaar van de in totaal 6 jaar durende studie geneeskunde. In de maand januari zal ik stage lopen in de praktijk van dokter Kolthoff. Tot nu toe heb ik veel stages gelopen in het ziekenhuis, en ik ben dan ook erg benieuwd hoe het werk als huisarts is en hoe dit verschilt van het werk in het ziekenhuis. Ik kijk er naar uit om meer over de huisartsgeneeskunde te leren.

Wellicht zie ik u in de praktijk, tot dan!

Publicatiedatum: 05-02-2024