Co-assistent Abdullah Almalki ( 6 februari -3 maart) – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co-assistent Abdullah Almalki ( 6 februari -3 maart)

Mijn naam is Abdullah Almalki en ik ben een co-assistent in Nij Smellinghe. Geneeskunde studeren is altijd mijn passie geweest, naast reizen en de wereld verkennen. Dat is de reden dat ik besloten heb om naar Nederland te komen en in Groningen te studeren.

Vanaf februari loop ik één van mijn stages bij huisartsenpraktijk Kolthoff. In de afgelopen maanden heb ik al verschillende stages gelopen zoals chirurgie, interne geneeskunde en nog een aantal andere.

Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van het geweldige team van huisartsenpraktijk Kolthoff.

Publicatiedatum: 30-01-2023