Co-assistente Marrit Sietzema – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co-assistente Marrit Sietzema

Hallo!

Mijn naam is Marrit Sietzema, ik ben 25 jaar en ik studeer geneeskunde. Ik zit momenteel in het 5e jaar van de in totaal 6 jaar durende opleiding en zal in maart en april op maandag en dinsdag stage lopen bij huisartsenpraktijk Kolthoff. Ik ben opgegroeid in het Friese Buitenpost, (dus praat mar Frysk;) en ben inmiddels via Groningen verhuisd naar Leeuwarden.

Voor mijn opleiding heb ik stage gelopen in het ziekenhuis op veel verschillende afdelingen, van orthopedie tot de interne geneeskunde. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe het werk als huisarts is en hoe dit verschilt van het werk in het ziekenhuis.

Wa wit oant snel!

Publicatiedatum: 28-02-2022