Co-assistente Jeske Buijs – Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove – Leeuwarden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kolthoff gevestigd in MC Buitenhove
J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS
Leeuwarden

Terug naar overzicht

Co-assistente Jeske Buijs

Hoi!

Mijn naam is Jeske Buijs, 24 jaar. Ik woon in Groningen, waar ik een aantal jaren geleden vanuit Workum naartoe ben verhuisd om te gaan studeren. Op dit moment zit ik in het einde van het 5e jaar van de in totaal 6 jaar durende opleiding Geneeskunde.

 

In juli zal ik mijn coschap Huisartsgeneeskunde lopen in huisartsenpraktijk Kolthoff. Hier voor heb ik al meerdere coschappen gelopen in het ziekenhuis en bij de GGD. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal ik in de praktijk aanwezig zijn, dus wellicht komen we elkaar eens tegen!

 

 

 

 

Vriendelijke groet,

Jeske Buijs

Publicatiedatum: 09-06-2022